Λαμία: Η πρώτη μεταγραφική ανάγκη

Εκεί «καίγεται» για ενίσχυση η Λαμία.

Οι πρώτες μεταγραφικές ανάγκες έχουν ήδη προκύψει στη Λαμία. Άλλωστε αποχωρήσεις και μεταγραφές λίγο πολύ συνδέονται σε κάθε ομάδα.

Πρώτος όλων χαιρετάει εκτός απροόπτου ο Ρόμανιτς. Στον Σέρβο έχει δοθεί ειδική άδεια για να βρει ομάδα. Ο κύκλος του στη Λαμία έκλεισε και αργά ή γρήγορα θα βγει το διαζύγιο.

Ούτως ή άλλως δεν υπήρχαν πολλές επιλογές στα εξτρέμ. Με την αποχώρηση του Ρόμανιτς το πρόβλημα μεγαλώνει. Ειδικά όταν στη Λαμία ξέρουν ότι δεν θα έχουν και τον Ασκόφσκι για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα. Ο τελευταίος έκανε μία επέμβαση και για περίπου έναν μήνα θα είναι εκτός.

Φυσικά η απουσία του δεν θα γίνει τόσο αισθητή λόγω της διακοπής. Ακόμη κι έτσι, όμως, μέχρι να είναι στο 100%, θα του πάρει λίγο καιρό. Έτσι η Λαμία μένει χωρίς winger και αυτομάτως η προτεραιότητά της είναι το να πάρει παίκτη εκεί. Ίσως να χρειαστεί και δεύτερος ή για να είμαστε ακριβοί, είναι πιθανό να αποκτηθεί και δεύτερος εάν βρεθούν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση ο Ιανουάριος δεν είναι εύκολος μήνας, αλλά στη Λαμία θα κάνουν κάποιες ακόμη κινήσεις μετά την απόκτηση του Βασιλαντωνόπουλου.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη