Επανέκδοση για τα σπάνια ιστορικά λευκώματα του kaliterilamia.gr για τις Θερμοπύλες και την Επανάσταση του 1821 στη Φθιώτιδα


Η kaliterilamia.gr ως φορέας ιστορίας και πολιτισμού επανεκδίδει τα σπάνια ιστορικά λευκώματα για τις Θερμοπύλες και την Επανάσταση του 1821 στη Φθιώτιδα 
λόγω μεγάλης ζήτησης του κοινού, εφόσον η πρώτη έκδοση εξαντλήθηκε.


Η ιστοσελίδα kaliterilamia.gr ως φορέας ιστορίας και πολιτισμού με αφορμή την συμπλήρωση 2.500 χρόνων από την Μάχη των Θερμοπυλών το 480 π.Χ. κυκλοφόρησε ένα σπάνιο μοναδικό ιστορικό λεύκωμα για τις Θερμοπύλες όπου γίνεται πλήρη ιστορική αναγραφή των γεγονότων που διαδραμάτισαν ξεχωριστό ρόλο σε αυτή την παγκοσμίου φήμης περιοχή.

Ο τίτλος του λευκώματος ''Η ιστορία των Θερμοπυλών από τα αρχαία χρόνια έως το σήμερα'' αντιπροσωπεύει το σπάνιο φωτογραφικό υλικό που φωτίζει τις άγνωστες πτυχές τις ιστορίας των Θερμοπυλών.


------------------------------------------

Η ιστοσελίδα kaliterilamia.gr ως φορέας ιστορίας και πολιτισμού με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 κυκλοφόρησε ένα μοναδικό ιστορικό λεύκωμα με σπάνιο ακυκλοφόρητο υλικό (φωτογραφίες, χάρτες, γκραβούρες κ.α.) όπου γίνεται πλήρη ιστορική αναγραφή των γεγονότων που έλαβαν χώρα στη Φθιώτιδα.


Τα λευκώματα θα διατίθενται με σειρά προτεραιότητας κατόπιν επικοινωνίας (παραγγελίας) με το kaliterilamia.gr λόγω περιορισμένων αριθμών αντιτύπων. 

Για τα λευκώματα επικοινωνήστε με το kaliterilamia.gr

-----------------------------------------------------------

Τρόποι επικοινωνίας:


2) Facebook: μήνυμα στην σελίδα https://www.facebook.com/kaliterilamia.gr ή μήνυμα στην ομάδα https://www.facebook.com/groups/kaliterilamia/

3) Messenger: μήνυμα στο προφίλ https://www.facebook.com/profile.php?id=100021578018626

4) Twitter: μήνυμα στο προφίλ https://twitter.com/kaliterilamia

5) Instagram: μήνυμα στο προφίλ https://www.instagram.com/kaliterilamia.gr/

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη