Το «δεξί χέρι» του π. Αντώνιου απαντά για τα πούρα και τα... λούσα: «Δεν ήξερα ότι επειδή είμαι από το Ιράκ δεν έπρεπε να έχω δεύτερο παντελόνι»

Το «δεξί χέρι» του π. Αντώνιου απαντά για τα πούρα και τα... λούσα: «Δεν ήξερα ότι επειδή είμαι από το Ιράκ δεν έπρεπε να έχω δεύτερο παντελόνι»

«Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι παιδί της Κιβωτού εδώ και 25 χρόνια!»: Έτσι ξεκινά την αναλυτική του ανάρτηση - απάντηση ο 34χρονος Ιρακινός που φέρεται να είναι ένα από τα τρία πρόσωπα που ελέγχονται, εκτός από τον πατέρα Αντώνιο, για όσα καταγγέλλεται πως συνέβαιναν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσαν χθες οι νέες αποκαλύψεις, αυτή τη φορά για ένα από τα «πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου, που εμφανιζόταν να ζει μια  «πλούσια» ζωή με πούρα, πισίνες και ταξίδια στο εξωτερικό.

Πρόκειται για παιδί που γνώρισε ο πατήρ Αντώνιος όταν τον συνάντησε να παίζει σε μια πλατεία ενώ έπρεπε να ήταν στο σχολείο και θέλησε να μάθει την ιστορία του.

Υπήρξε πρόσφυγας από το Ιράκ που μπήκε στη δομή από τα 9 του χρόνια και μεγάλωσε εκεί ενώ μέχρι πρόσφατα παρουσιάζονταν ως γενικός διευθυντής της «Κιβωτού», με τα αδέλφια, τη σύζυγο και την αδελφή της συζύγου του να εργάζονται όλοι εκεί.

Απαντώντας στις αποκαλύψεις που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, ο 34χρονος άνδρας ισχυρίζεται σε εκτενή ανάρτησή του πως «όλα όσα ακούγονται για το πρόσωπό μου είναι συκοφαντίες και ψεύτικες κατηγορίες».

Διαψεύδει κατηγορηματικά την αναδοχή εκ μέρους του 4χρονου κοριτσιού και επεξηγεί αναλυτικά τα περί πούρων και ταξιδιών.

Ολόκληρη η ανάρτησή του

Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι παιδί της Κιβωτού εδώ και 25 χρόνια!

Μου έδωσε πολλά εφόδια για την ζωή και έμαθα να πράττω το καλό χωρίς να ζητάω αντάλλαγμα...

Όντως ζω μια ζωή ήρεμη και όμορφη και εννοείται "πλουσιοπαροχη" αλλά σε συναισθήματα και Ανθρώπους(αμα ξερετε τι σημαίνει αυτη η λέξη!) που τις τελευταίες ημέρες μου δίνουν δύναμη και κουράγιο για ΟΛΑ αυτα που ακούμε και βλέπουμε για την μεγάλη οικογένεια της Κιβωτού...πατέρα Αντώνιε θα είμαστε διπλα σου...《ειδικά τώρα που εφυγες στο εξωτερικό!!!》...τι άλλο θα ακούσουμε!!!

Δεν θα κρίνω εγώ κανέναν σας για οτιδήποτε λετε για'μενα και τον κυκλο μου...γιατι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται...κριτής μόνο ο παντοδύναμος!ΟΨΟΜΕΘΑ..

Αναδοχή δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ...αν και θα το ήθελα κάποια στιγμή τώρα που το είπατε.

Ειμαστε 7 αδέρφια κι όχι 6...για τον "κύριο" που είπε ότι μας γνωρίζει από παλιά!

Επισης δεν ήξερα ότι θα πρέπει να μην είσαι από το ΙΡΑΚ για να κάνεις έναν όμορφο γάμο...34 χρόνια στην Ελλάδα όπου εργάζομαι από τα 17 μου με μισθό από την εργασία μου αλλά και επιπλέον από το ποδόσφαιρο κανονικά δεν θα έπρεπε να έχω δεύτερο παντελόνι να φορέσω, που θέλω και "λουσα"!!!

Πισίνα- Σε ξενοδοχείο μεσα στην Αθήνα...
Ταξίδια -Απο ομάδες πληρωμένα...
Πούρα-δώρο από του πατέρα της κουμπάρας...
Τραγουδιστής -αγαπημένος φίλος και καλεσμένος στον γάμο(έτυχε να είναι γνωστός, είχα και άγνωστους αλλά δεν ήξερα ότι θα με βγάζατε στα κανάλια, θα είχα γίνει ρεζίλι)
Ρολόι -οκ το αγόρασα 70€...(ΑΜΑΡΤΗΣΑ!)

Κακώς πήρα φωτογράφο αφού θα μπορούσα να καλέσω εσάς εχετε κάνει πολύ καλή δουλειά παίδες, σας ευχαριστώ για την διαφήμιση!
Εγώ δυστυχώς τα έκανα μόνο μια φορά δεν είναι η καθημερινότητα μου όπως η δική σας...να με συμπαθάτε!
Ευτυχως ομως βρήκα πλούσια γυναίκα ( Αριάδνη Χοτζάι ) και ισως τα ξανακάνω!

Σχετικά με τα τελευταία νέα όλα καλά στην υπόλοιπη Ελλάδα!

Υ.γ.1
Ολα όσα ακούγονται για το πρόσωπό μου είναι συκοφαντίες και ψεύτικες κατηγορίες...επίσης δεν επιθυμώ κανένα κανάλι και καμία ιστοσελίδα να χρησιμοποιεί φωτογραφίες μου χωρίς την γραπτή άδεια μου...με ή χωρις πρόσωπο!!!
Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου.

Υ.γ.2
Και όσα αφορούν την #ΚιβωτόςτουΚόσμου εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη και είμαι σίγουρος ότι οι αρχές θα κάνουν το καθήκον τους.

#ΚΙΒΩΤΟΣ_ΤΟΥ_ΚΟΣΜΟΥ #ΠΑΤΗΡ_ΑΝΤΩΝΙΟΣ #ΙΡΑΚ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ #ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ_ΠΑΙΔΙΩΝ #ΔΩΡΕΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0U4mxak
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη