-->

Πως να διακοσμήσεις το showroom σου


Έχεις βαρεθεί την διακόσμηση στο showroom σου και θέλεις να κάνεις μια αλλαγή που θα το ανανεώσει και θα ξετρελάνει τους επισκέπτες σου αλλά δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις; Παρακάτω θα βρεις μερικές υπέροχες διακοσμητικές προτάσεις που μπορείς να εφαρμόσεις εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο και να απογειώσεις το στυλ του στο λεπτό!

Παίξε με τον φωτισμό

Ο φωτισμός είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία σε έναν χώρο, αλλά και μια από τις ευκολότερες διακοσμητικές προσθήκες που μπορείς να κάνεις για να μεταμορφώσεις το showroom σου. Μπορείς να αντικαταστήσεις τα παλιά φωτιστικά οροφής σου με κάποια πιο μοντέρνα, να προσθέσεις φωτιστικά δαπέδου τα οποία θα τονίσουν τα ωραιότερα κομμάτια της συλλογής σου αλλά και να εγκαταστήσεις κρυφούς φωτισμούς που θα διαμορφώσουν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Και επειδή showroom χωρίς social media δεν γίνεται, φρόντισε να προμηθευτείς ένα ποιοτικό ring light ώστε να αναβαθμίσεις την ποιότητα της εικόνας και τον φωτισμό στα stories και στις αναρτήσεις σου. 

Αγόρασε καθρέφτες 

Ένας καθρέφτης μπορεί να χαρίσει φως σε οποιονδήποτε χώρο και να τον κάνει να μοιάζει πιο ευχάριστος γι’ αυτό αποτελεί ένα αντικείμενο που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από το showroom σου. Τα στυλ που μπορείς να βρεις σε αυτό το αντικείμενο είναι πολλά, αλλά θα σου προτείναμε να προτιμήσεις τους καθρέφτες σε vintage ύφος, οι οποίοι θα κάνουν τον χώρο σου  να αποπνέει ένα luxury στοιχείο και θα αποτελέσουν το ιδανικό φόντο για μοναδικές mirror selfies. Μπορείς να τοποθετήσεις ακόμη κάποιο φυτό εσωτερικού χώρου δίπλα στον καθρέφτη ή ένα ιδιαίτερο φωτιστικό δαπέδου και να δημιουργήσεις την τέλεια γωνιά για φωτογραφίες. Οι επισκέπτες σου θα ξετρελαθούν και σίγουρα θα ανυπομονούν να επισκεφτούν τον χώρο σου!

Ανανέωσε τα ράφια &  τις κρεμάστρες σου 

Μια ακόμη λεπτομέρεια που μπορεί να δώσει άλλη διάσταση στο showroom σου είναι η ανανέωση των ραφιών. Ξεκίνα αντικαθιστώντας τα παλιά σου ράφια με στιλάτες ραφιέρες που να ταιριάζουν με το στυλ του χώρου σου, ραφιέρες με χρυσές ή ασημί λεπτομέρειες και μοντέρνο σχεδιασμό ή ξύλινες ραφιέρες σε κλασικό ύφος και μην ξεχάσεις να ανανεώσεις τις κρεμάστρες σου καθώς είναι στοιχεία που μπορούν να αναδείξουν τα ρούχα ή τα αξεσουάρ σου. Μπορείς να αλλάξεις επίσης την διαρρύθμιση με την οποία βρίσκονται τοποθετημένα τα αντικείμενα αυτά για να δώσεις άλλη διάσταση στον χώρο ή για να καλύψεις στοιχεία που πιθανώς έχουν υποστεί φθορές, π.χ. για να κρύψεις φθαρμένους από ηλεκτρολογικό υλικό τοίχους. 

Μια μικρή αλλαγή στην διακόσμηση θα φέρει τεράστια αλλαγή στο showroom σου, επομένως μην διστάζεις, ξεκίνα τώρα την ανακαίνισή σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->