Νέος Διοικητής του ΟΠΕΚΑ ο Κωνσταντίνος Γλούμης - Ατσαλάκης

INTIME

Mετά την αποχώρηση της κα Ξένιας Παπασταύρου, από τη θέση του Διοικητή του ΟΠΕΚΑ, την θέση του Διοικητή αναλαμβάνει ο κ. Κωνσταντίνος Γλούμης- Ατσαλάκης, με απόφαση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κας Δόμνας Μιχαηλίδου.

Ο κ. Γλούμης-Ατσαλάκης είναι δικηγόρος Αθηνών και έχει σπουδάσει στην Ελλάδα και στο Βέλγιο (Νομική Αθηνών και Κολλέγιο της Ευρώπης).

Έχει εργαστεί σε μεγάλες δικηγορικές εταιρείες, καθώς και στον ΟΟΣΑ, ως εθνικός νομικός εμπειρογνώμονας. Εξειδικεύεται στο δημόσιο και ενωσιακό δίκαιο και έχει χειριστεί μεγάλες υποθέσεις δικαίου ανταγωνισμού, δημοσίων συμβάσεων και ενέργειας.

Επιπλέον, έχοντας ήδη τελέσει τα τελευταία τρεισήμισι έτη Διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κας Δόμνας Μιχαηλίδου, έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε θέματα διοίκησης, πρόνοιας, επιδομάτων και κοινωνικών υπηρεσιών.

Η κα Μιχαηλίδου ευχαρίστησε την κα Παπασταύρου για τις υπηρεσίες της και της ευχήθηκε καλή συνέχεια στην επαγγελματική της διαδρομή.

#ΟΠΕΚΑ #ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Avb3CLg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη