Λαμία: Αύξηση της ποινής φυλάκισης στον χειρούργο που φέρεται πως σκότωσε τον 9χρονο Δημήτρη

Ασκήθηκε άσκηση απ' τον Αντιεισαγγελέα Εφετών

Σε έφεση προχώρησε ο Αντιεισαγγελέας Εφετών Νικήτας Θεολογίτης για την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας σχετικά με τον χειρούργο που φέρεται πως σκότωσε από αμέλεια τον 9χρονο Δημήτρη Κατσαούνο. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η έφεση όπως διευκρινίζει ο Εισαγγελέας αφορά μόνο το σκέλος της επιβληθείσας ποινής υποστηρίζοντας κακή εκτίμηση των γεγονότων που την προσδιόρισαν πολύ κοντά στο ελάχιστο όριο της προβλεπόμενης.

Για αυτό και ζητεί να γίνει δεκτή η Έφεση του και το Τριμελές Εφετείο να αποφασίσει για ποινή φυλάκισης τριών ετών.Έφερα το παιδί για διακοπές και το πήρα σε φέρετρο»: Μαμά 9χρονου Δημήτρη

Στο άκουσμα της παραπάνω ενέργειας από τον Εισαγγελέα Εφετών, ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου Δημήτρη Νίκος Διαλυνάς, μιλώντας στο τοπικό μέσο δήλωσε: «Η έφεση που ασκήθηκε από τον κύριο Εισαγγελέα ως προς το ύψος της ποινής που επιβλήθηκε στον καταδικασθέντα γιατρό με την οποία ζητάει να επιβληθεί αντί της ποινής των οκτώ μηνών η ποινή των τριών ετών επιβεβαιώνει δυστυχώς για άλλη μια φορά το πόσο άδικα πέθανε το οκτάχρονο αυτό παιδί αλλά και την εξόφθαλμη βαρύτατη αμέλεια του καταδικασθέντος γιατρού. Ο αγώνας συνεχίζεται…».Λαμία: Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο 8χρονου μαθητή!

Ο 9χρονος Δημήτρης έχασε τη ζωή του από περιτονίτιδα, συνέπεια ρήξης εντέρου, έχοντας νοσηλευτεί για 4 ημέρες στο Νοσοκομείο Λαμίας (από 22 μέχρι 26 Ιουλίου 2017) πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου μέσα σε λίγες ώρες άφησε την τελευταία του πνοή.

diaforetiko.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη