Σταθμάρχης - Τέμπη: «Έκανε δυο φορές το ίδιο λάθος μέσα στην ίδια μέρα»

Σταθμάρχης - Τέμπη: «Έκανε δυο φορές το ίδιο λάθος μέσα στην ίδια μέρα»

Στην καταγγελία ότι ο 59χρονος σταθμάρχης την ίδια μέρα της τραγωδίας στα Τέμπη είχε κάνει το ίδιο λάθος προχώρησε ο πρώην σταθμάρχης Βόλου, Γιώργος Αποστολέρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ο σταθμάρχης λίγο πριν από τη φονική σύγκρουση των τρένων είχε κάνει το ίδιο λάθος.

Συγκεκριμένα, ο σταθμάρχης Λάρισας έβαλε σε λάθος ράγες τρένο του προαστιακού της Λάρισας, ωστόσο ο μηχανοδηγός το αντελήφθη, έκανε όπισθεν και επέστρεψε στην κύρια γραμμή.

Δυστυχώς τη δεύτερη φορά το λάθος δεν διορθώθηκε, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στον θάνατο 57 συνανθρώπων μας.

#ΤΕΜΠΗ #ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/blM10YR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη