Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ στη Λαμία


Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει σήμερα (1/3, 18:00) το πρώτο βήμα για τον τελικό του Κυπέλλου, στοχεύοντας σε ένα “καλό” σκορ στον πρώτο ημιτελικό μέσα στη Λαμία.

Σε αυτό το ματς ο Ρουμάνος κόουτς του Δικεφάλου αναμένεται να αλλάξει κάποια πράγματα στην ενδεκάδα του για να έχει μεγαλύτερη φρεσκάδα στον αγωνιστικό χώρο. Καντουρί και Τσαούσης είναι στην αποστολή, ωστόσο δύσκολα θα βρεθούν στο βασικό σχήμα.

Εκεί αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια ο Κοτάρσκι, ενώ στην άμυνα, τα πλάγια μπακ θα είναι ο Κεντζιόρα και ο Ράφα Σοάρες, με στόπερ τους Νάσμπεργκ και Ίνγκασον.

Στα χαφ, τον πρώτο λόγο έχουν οι Σβαμπ και Ντάντας, ενώ στην επίθεση, στα άκρα θα είναι οι Νάρεϊ και Ζίβκοβιτς, ο Κωνσταντέλιας δεκάρι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει από την αρχή ο νεαρός Τζίμας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη