-->

Λαμία: Χωρίς Τσιλούλη στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ αύριο στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ο Λεωνίδας Βόκολος γνωρίζει εδώ και μέρες ότι δεν θα έχει στην διάθεση του τον Τσιλούλη που τραυματίστηκε στο ματς με τον Βόλο.

Ο Έλληνας προπονητής επανέφερε τον Αντέτζο στους εκλεκτούς αλλά άφησε εκτός τους Κορνέζο, Βέργο και Τζανδάρη. Νοκ άουτ παρέμειναν ο Πάβλοβετς και ο Τόσιτς που είναι τραυματίες αλλά και οι Σαράνοφ, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς και Ντε Βινσέντι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας :

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, την Τρίτη 28/02 για τον αγώνα της Τετάρτης 01/03 στις 18:00, στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος”, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας 2022-2023.


 


Ο Λεωνίδας Βόκολος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Γκαραβέλης Αθανάσιος

Τρόπουλος Νικόλαος

Σαραμαντάς Γεώργιος

Adejo Daniel

Τζανετόπουλος Άνταμ

Martinez Ruben

Παπαδόπουλος Κυριάκος

Abanda Leroy

Nunez Cristopher

Slivka Vykintas

David Simon

Βασιλακάκης Θεόδωρος

Stanko Caleb

Askovski Stefan

Βασιλαντωνόπουλος Σταύρος

Μανούσος Γεώργιος

Καραμάνος Αναστάσιος

Κοντονίκος Βασίλειος

Τσούκαλος Νικόλαος

Medina Jeison

sfina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->