-->

Ελένη Καστάνη: Έκλαψε στον αέρα όταν μίλησε για την αυτοκτονία του πατέρα της

Ελένη Καστάνη: Έκλαψε στον αέρα όταν μίλησε για την αυτοκτονία του πατέρα της

Καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου ήταν το μεσημέρι της Κυριακής η Ελένη Καστάνη, και η γνωστή ηθοποιός, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφέρθηκε στην αυτοκτονία του πατέρα της.

«Σου 'δωσε ο Θεός τόσο πολύ ταλέντο, αν και μπορεί να σε δυσκόλεψε σε πολλά πράγματα. Εγώ συγκλονίστηκα όταν το διάβασα, δεν το ήξερα, ότι όταν έφυγε ο πατέρας σου πήγαινες 12 χρονών στο σχολείο στη Σητεία με μαύρο μαντήλι», είπε η Μαρία Μπακοδήμου μετά την προβολή του αφιερωματικού βίντεο για την Ελένη Καστάνη.

«Με συγκινήσατε πάλι… τι να κάνουμε όμως; Είναι αλήθειες αυτά, είναι από τη ζωή βγαλμένα. Έχω αυτή τη σχιζοφρένεια σαν άνθρωπος, μπορώ να καταρρεύσω όπως τώρα με ένα αφιερωματικό βίντεο αλλά μπορώ να σηκώσω και ένα ολόκληρο βουνό στις πλάτες μου.

Είναι και η δουλειά που κάνουμε τέτοια. Θέλει να έχεις γερό στομάχι, να αντέχεις. Είναι δουλειά της προσφοράς.

Το γεγονός αυτό με τον πατέρα μου με έκανε να φιλοσοφήσω τη ζωή, να προσπαθήσω να το εξηγήσω. Κατάλαβα ότι δεν έκανε αυτά που ήθελε στη ζωή του», ανέφερε στη συνέχεια η Ελένη Καστάνη.

#ΕΛΕΝΗ_ΚΑΣΤΑΝΗ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ #ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ #ΠΑΤΕΡΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/tdAEDh1
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->