-->

Λαμία: Υποστελεχωμένο το Γενικό Νοσοκομείο - Απαιτείται η ανάληψη συντονισμένων αυτοδιοικητικών πρωτοβουλιών


Με νέο Δελτίο Τύπου η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Λαμίας εκπέμπει και πάλι δραματικό σήμα κινδύνου καθόσον αφορά στη λειτουργία του, βαρύτατα υποστελεχωμένου σε επίπεδο ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Προφανώς η γενικότερη πολιτική κατεύθυνση στον τομέα της Δημόσιας Υγείας θα είναι της αρμοδιότητας της κυβέρνησης, που θα προκύψει από τη λαϊκή ετυμηγορία της 25ης Ιουνίου.

Ωστόσο, και επειδή το ζήτημα της ομαλής λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας αφορά άμεσα τους Πολίτες του Δήμου Λαμιέων και της Φθιώτιδας, απαιτείται η ανάληψη συντονισμένων αυτοδιοικητικών πρωτοβουλιών πίεσης προς την κεντρική πολιτική εξουσία, αλλά και υποβοήθησης της λειτουργίας του Νοσοκομείου, με ρεαλιστικό και συνεκτικό σχέδιο δράσης, όπου δεν βοηθούν ούτε οι επισκέψεις τσάι και συμπάθεια στον όποιον Υπουργό Υγείας ούτε οι, άξιες ευχαριστιών, πλην ατελέσφορες, δωρεές τοπογραφικών διαγραμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->