Λαμία: Oι γνωστοί κατασκευαστές εικονικής πραγματικότητας να αναφέρουν έστω και μια πραγματική και ουσιαστική δράση της Δημοτικής Αρχής


Επειδή πρέπει τα πράγματα να λέγονται με το όνομά τους, ορισμένες διαπιστώσεις:

1.Ναι, στη Λαμία υπάρχει αυξημένη παραβατικότητα και,  όποιοι κάνουν πως δεν τη βλέπουν, είναι προφανές ότι κατασκευάζουν εικονική πραγματικότητα για δικούς τους εκλογικούς και ευρύτερους λόγους και, για να καλυφθούν, εγκαλούν όσους βλέπουν και λένε/γράφουν την αλήθεια.

2.Ναι, οι τοξικοεξαρτημένοι είναι ασθενείς και χρήζουν περίθαλψης και μέτρων κοινωνικής ένταξης.
Θα ήταν ενδιαφέρον οι, γνωστοί, κατασκευαστές εικονικής πραγματικότητας να αναφέρουν έστω και μια πραγματική και ουσιαστική δράση της Δημοτικής Αρχής προς την κατεύθυνση αυτή.

3.Ναι, οι Ρομά είναι Έλληνες Πολίτες με δικαιώματα ισότιμης ένταξης στο κοινωνικό σύνολο.
Παρακαλούνται οι, γνωστοί, κατασκευαστές εικονικής πραγματικότητας να αναφέρουν έστω και μια πραγματική και αποτελεσματική δράση της Δημοτικής Αρχής προς την κατεύθυνση αυτή.

4.Από πότε η προβολή της ανάγκης  σωστής αστυνόμευσης της Πόλης και του Δήμου αξιολογήθηκε ως ιδεολογική τάση αστυνομοκρατίας της περιόδου της χούντας;;;

Κάποιοι, και γενικώς συνδεόμενοι με απολυταρχικές πρακτικές, λίγοι είμαστε και γνωριζόμαστε καλά, καλό θα ήταν να μην παριστάνουν τους δήθεν δημοκράτες και δήθεν δικαιωματιστές.

5.Από πότε ποινικοποιήθηκε η δημόσια συζήτηση για την Πόλη μας και τον Δήμο στην αντίληψη του ότι κάθε ελεύθερη γνώμη πρέπει απαραίτητα να συνδυάζεται και με εκλογική δήθεν ιδιοτέλεια και από ποιόν θα πρέπει οι Δημότες να λαμβάνουν άδεια δια να ομιλούν;;;

Αυτά επί του παρόντος.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη