Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση 30χρονη που ακρωτηριάστηκε

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση 30χρονη που ακρωτηριάστηκε

Σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Πλάκα της Ελούντας όταν δίκυκλο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα νεαρής ηλικίας συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, το τροχαίο συνέβη κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ενώ η κατάσταση της υγείας των δύο ατόμων που έχουν μεταφερθεί ήδη στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με νεότερες ασφαλείς πηγές, η 30χρονη γυναίκα βρίσκεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενώ φέρεται να έχει ακρωτηριαστεί στο πόδι, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι θεράποντες ιατροί.

Ο άνδρας που επέβαινε μαζί της στο μηχανάκι, ηλικίας περίπου 30-35 ετών, φέρει ανοιχτό κάταγμα στο πόδι και είναι επίσης βαριά τραυματίας.

Ταυτόχρονα διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα και δύο ακόμα άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Τα αίτια υπό τα αιτία έγινε το τροχαίο διερευνά το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας.

#ΤΡΟΧΑΙΟ #ΚΡΗΤΗ #ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ #ΜΗΧΑΝΑΚΙ


from Όλες οι Ειδήσεις https://ift.tt/gJHo2Xy
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη