Η ΕΛΑΣ για τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού σε beach bar της Χαλκιδικής

Η ΕΛΑΣ για τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού σε beach bar της Χαλκιδικής

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό του ξυλοδαρμού ενός ηλικιωμένου ζευγαριού σε beach bar της Χαλκιδικής.

Η ΕΛΑΣ τοποθετήθηκε επίσημα αναφορικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού, που έλαβε χώρα σε παραλία της Χαλκιδικής από υπεύθυνο beach bar. Σύμφωνα με τα όσα είχε καταγγείλει ένα ζευγάρι, ηλικίας 74 και 70 ετών, οι υπεύθυνοι beach bar στην Χαλκιδική τους απαγόρεψαν να κάνουν μπάνιο στην παραλία.

Η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει σχετικά με το περιστατικό: «Σχετικά με περιστατικό -το οποίο εσχάτως αναπαράγεται σε δημοσιεύματα του Τύπου και αναφέρεται σε επίθεση από υπεύθυνο παραλιακού καταστήματος, στην περιοχή της Χαλκιδικής, σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού-διευκρινίζεται ότι αυτό έλαβε χώρα πριν από ένα χρόνο, συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2022.

Για την επίθεση είχαν συλληφθεί τότε, εντός των ορίων του αυτοφώρου, τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα. Οι ελληνικές αστυνομικές Αρχές, τηρώντας απαρέγκλιτα το νόμο και επιχειρώντας πάντοτε στη βάση αυτού, δεν επιτρέπουν σε κανέναν να παρανομεί. Στην ελληνική επικράτεια οι νόμοι ισχύουν, προστατεύοντας τα δικαιώματα των πολιτών και επισκεπτών και τιμωρώντας όσους τα αμφισβητούν και υπερβαίνουν τα όρια της νομιμότητας»

#ΕΛΑΣ #ΕΛΛΗΝΙΚΗ_ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ #ΖΕΥΓΑΡΙ #ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ


from Όλες οι Ειδήσεις https://ift.tt/3OaJC9h
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη