Το «αντίο» του Ηλία Ψινάκη στη Ματούλα του Κολωνακίου

Το «αντίο» του Ηλία Ψινάκη στη Ματούλα του Κολωνακίου

Το δικό του «αντίο» στη Ματούλα του Κολωνακίου είπε ο Ηλίας Ψινάκης με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός μάνατζερ καλλιτεχνών και η, κατά κόσμον, Διαμάντω Κουτροπούλου (Ματούλα), διατηρούσαν φιλικές σχέσεις εδώ και αρκετές δεκαετίες, με τον ίδιο να την αποχαιρετά με μία φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν τους.

Στη σχετική εικόνα, ο Ηλίας Ψινάκης και η Ματούλα καταγράφονται σε κάποια παραλία, με τον Ηλία Ψινάκη να φοράει το μαγιό του και να βάζει αντηλιακό στην πλάτη της γυμνόστηθης φίλης του.

«Καλό ταξίδι Ματούλα μου…»

{https://ift.tt/DkXfm6p}

#ΗΛΙΑΣ_ΨΙΝΑΚΗΣ #ΜΑΤΟΥΛΑ


from Όλες οι Ειδήσεις και τα νέα https://ift.tt/tu9SfHM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη