Νέα Αριστερά για παραίτηση Δοξιάδη: Πλέον θα είναι γνωστός και ως ο υφυπουργός του Σαββατοκύριακου

Eurokinissi

«Η παραίτηση του κυρίου Δοξιάδη, 48 ώρες από την ανακοίνωση του από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, είναι ακόμα μία ψηφίδα στο «άριστο» βιογραφικό του», σημειώνει η Νέα Αριστερά.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Αριστεράς για την παραίτηση του Αρίστου Δοξιάδη, επισημαίνοντας ότι «πλέον δεν θα είναι γνωστός μόνο ως τρολ του διαδικτύου [...], πλέον θα είναι γνωστός και ως ο υφυπουργός του Σαββατοκύριακου».

«Ο ορισμός της αριστείας Μητσοτάκη ο υφυπουργός του σαββατοκύριακου.

Η παραίτηση του κυρίου Δοξιάδη, 48 ώρες από την ανακοίνωση του από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, είναι ακόμα μία ψηφίδα στο «άριστο» βιογραφικό του.

Πλέον δεν θα είναι γνωστός μόνο ως τρολ του διαδικτύου, ούτε απλά ως αποτυχημένος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Έρευνας Τεχνολογίας και Καινοτομίας, ούτε μόνο ως εμπλεκόμενος στο «καρτέλ» του ξενόγλωσσου βιβλίου όπως προσφάτως αποκαλύφθηκε.

Πλέον θα είναι γνωστός και ως ο υφυπουργός του σαββατοκύριακου.

Τα περί «ανήθικου πολέμου» ούτε σχολιασμού δεν αξίζουν. Η αξιοπρέπεια και η σοβαρότητα δεν χαρακτηρίζουν εξάλλου τους πάντες.

Ο κ. Δοξιάδης αντιπροσωπεύει ακριβώς την κατά Μητσοτάκη αριστεία.

Σε κάθε περίπτωση, ο ορισμός του... «καλά πήγε αυτό».»

#ΑΡΙΣΤΟΣ_ΔΟΞΙΑΔΗΣ #ΝΕΑ_ΑΡΙΣΤΕΡΑ #ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/iUVP6rs
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη