
Ντροπή για την ηγεσία του Πενταγώνου τα συνθήματα που φώναζε το άγημα του Πολεμικού Ναυτικού στην παρέλαση.
Επωάζεται στο στράτευμα το «αβγό του φιδιού»;
Τα συνθήματα που φώναζαν οι άνδρες του αγήματος του Πολεμικού Ναυτικού στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου θύμιζαν εποχές χούντας, πριν ο στρατός εκδημοκρατιστεί!
Το σύνθημα «Η Κύπρος είναι ελληνική» ήταν η δικαιολογία των Τούρκων για την εισβολή και την κατοχή στο μαρτυρικό νησί.
Το σύνθημα «Γαμιέται η Τουρκία» επίσης είναι ακροδεξιό σύνθημα.
Το ερώτημα δεν είναι αν θα διαταχθεί ΕΔΕ ή γιατί δεν επιβλήθησαν ήδη οι κυρώσεις.
Είναι που ένα άγημα «διαπαιδαγωγήθηκε» με αυτό το δηλητήριο. Είναι που οι «ανώτεροι» δεν κατάλαβαν τίποτε.
Είναι που χρειάστηκαν οι αντιδράσεις της Άγκυρας στο διπλωματικό επίπεδο για να υπάρξει διαρροή ότι θα διαταχθεί ...ΕΔΕ!
Και κυρίως το ερώτημα είναι αν η παραπάνω «διαπαιδαγώγηση» γίνεται μόνο στο συγκεκριμένο στρατόπεδο ή τα σταγονίδια έχουν προχωρήσει.
Είμαστε σίγουροι πως ο Δένδιας θα βάλει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο, αλλά ας περιμένουμε...
Β.Σκ.
from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/tR4jxqr
via IFTTT