Πανικός σε αεροπλάνο: Κινητήρας τυλίχθηκε στις φλόγες (βίντεο)

Πανικός σε αεροπλάνο: Κινητήρας τυλίχθηκε στις φλόγες (βίντεο)

Η εταιρεία Delta ανέφερε ότι στην πτήση 1213 επέβαιναν 282 επιβάτες και 12 μέλη πληρώματος και δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Ο κινητήρας ενός αεροσκάφους της Delta Air Lines τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ ετοιμαζόταν να απογειωθεί από το διεθνές αεροδρόμιο του Ορλάντο, ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA).

Οι επιβάτες εκκένωσαν το αεροσκάφος χρησιμοποιώντας τις τσουλήθρες. Το Airbus A330 επρόκειτο να αναχωρήσει για την Ατλάντα όταν ο κινητήρας του έπιασε φωτιά, στις 11,15, τοπική ώρα. Η FAA θα ερευνήσει το συμβάν.

Ορισμένα πρόσφατα, παρόμοια περιστατικά σε αεροδρόμια των ΗΠΑ έχουν εγείρει ανησυχίες για την αεροπορική ασφάλεια.

{https://ift.tt/aOiFdN2}

{https://ift.tt/qwogtv4}

{https://ift.tt/msE5UyY}

Η εταιρεία Delta ανέφερε ότι στην πτήση 1213 επέβαιναν 282 επιβάτες και 12 μέλη πληρώματος και δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες. Το πλήρωμα «ακολούθησε τις διαδικασίες εκκένωσης» όταν παρατήρησε φλόγες στο σύστημα εξάτμησης του ενός από τους δύο κινητήρες, πρόσθεσε.

#ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ #ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ #ΗΠΑ #ΟΡΛΑΝΤΟ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/iRfWV5e
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη