
Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του Μάξιμου Χαρακόπουλου στα Πετράλωνα.
Την καταδίκη τους για την επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο πολυκατοικίας στα Πετράλωνα, όπου διαμένει ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, εκφράζουν τόσο η ΝΔ όσο και στελέχη της.
Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει ότι «Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο πολυκατοικίας όπου κατοικεί ο βουλευτής Λάρισας Μάξιμος Χαρακόπουλος και καλεί όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Οι επικίνδυνοι, θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν μας φοβίζουν! Η Δημοκρατία μας, το κράτος δικαίου και οι αρχές και αξίες τις οποίες υπηρετούμε με συνέπεια, είναι πολύ ισχυρότερες από τα γκαζάκια τους».
Για πράξη «κρυφής βίας» κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.
«Η επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Μάξιμου Χαρακόπουλου αποτελεί πράξη τυφλής βίας. Εκείνοι που αποφάσισαν να διακινδυνεύσουν τις ζωές αθώων ανθρώπων, δεν είναι τίποτα περισσότερο από εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Γι' αυτό, όπως έχει γίνει ξανά σε προηγούμενες περιπτώσεις, με τελευταία αυτή που αφορούσε στην επίθεση στη Νομική, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΕΛΑΣ ότι θα εντοπίσει και θα συλλάβει τους δράστες, ώστε να έρθουν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Από εκεί και πέρα, τα κόμματα της αντιπολίτευσης οφείλουν να αναλογιστούν πού οδηγεί η τακτική του μίσους, της τοξικότητας, με βασικό εργαλείο τη διασπορά ψευδών ειδήσεων», αναφέρει.
«Η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος είναι μια απολύτως καταδικαστέα ενέργεια θρασύδειλων. Ουδείς τρομοκρατείται», έγραψε ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας.
from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/JTZtuF5
via IFTTT