🏁 EKO Rally Acropolis 2025 - Η Λαμία στο κέντρο της παγκόσμιας μηχανοκίνητης δράσης!

Για ακόμη μία χρονιά, η Λαμία θα φιλοξενήσει το Service Park του EKO Rally Acropolis, ενισχύοντας τη θέση της στον διεθνή χάρτη του motorsport.
Στην παρουσίαση στο Ζάππειο το Δήμο Λαμιέων εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού, Θάνος Στεργίου, υπογραμμίζοντας τη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης.
💬 Παράλληλα, ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, με ρεαλισμό και προσήλωση στη διαφάνεια, κατάφερε να μειώσει το κόστος των απαιτούμενων εργασιών μέσω ιεράρχησης και σωστού σχεδιασμού.
📌 Ο Δήμος Λαμιέων θα συνεχίσει να είναι διεκδικητικός απέναντι στην Πολιτεία, αλλά και προσεκτικός στη διαχείριση κάθε ευρώ δημόσιας χρηματοδότησης.
🔹Η Λαμία δεν παρακολουθεί. Συμμετέχει. Πρωταγωνιστεί.
















Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη