Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τέσσερις οδηγοί υπό την επήρεια μέθης σε ένα 24ωρο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τέσσερις οδηγοί υπό την επήρεια μέθης σε ένα 24ωρο

Μεταξύ των παραβάσεων που βεβαιώθηκαν δέκα ήταν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, εξήντα τρείς για παραβίαση ορίου ταχύτητας, εννέα για μη χρήση ζώνης, τέσσερις για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, άλλες τέσσερις για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα ενώ δύο για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη καθώς βρέθηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια μέθης.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο εξ' αυτών είχαν εμπλακεί σε ισάριθμα τροχαία ατυχήματα με υλικές ζημιές κατά τις απογευματινές ώρες χθες στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής και τα ξημερώματα σήμερα στην Πολίχνη. Για τους συλληφθέντες, ηλικίας 39, 34, 46 και 32 ετών σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες.

Στο μεταξύ, πεντακόσιες τριάντα παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας βεβαιώθηκαν σε 1.825 στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, από το απόγευμα του Σαββάτου (20 Δεκεμβρίου 2025) έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ #ΟΔΗΓΟΙ #ΜΕΘΗ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/CD8dneo
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη