Λαμία: Ο σύλλογος Κυπρίων Φθιώτιδας, Φωκίδας, Ευρυτανίας τελεί Εθνικό Μνημόσυνο και επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των αγνοουμένων και της απελευθέρωσης του νησιού από τον τουρκικό ζυγό

52 χρόνια συνεχιζόµενης παράνοµης κατοχής του 37% της Κύπρου µας και µε αίσθηµα χρέους και ευθύνης τιµούµε τους ηρωϊκά πεσόντες της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974.  

Ο σύλλογος Κυπρίων Φθιώτιδας, Φωκίδας, Ευρυτανίας τελεί Εθνικό Μνηµόσυνο και επιµνηµόσυνη δέηση υπέρ των αγνοουµένων και της απελευθέρωσης του νησιού από τον τουρκικό ζυγό, στην Μητρόπολη Λαµίας στις 19 Ιουλίου 2026, στις 9:30 π.µ .  

Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο µνηµείο του αγνώστου στρατιώτη, στην Πλατεία Πάρκου.  

Θα µας τιµήσει µε την παρουσία του, ο Πρέσβης της Κυπριακής Δηµοκρατίας στην Αθήνα κ. Σταύρος Αυγουστίδης.  

Σας ευχαριστούµε πολύ! 

Με τιµή το ΔΣ.  

Για τον Σύλλογο Κύπριων 

Φθιώτιδας - Φωκίδας - Ευρυτανίας 

Η πρόεδρος 

Σωκράτους Άντρη

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη