ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ «Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» 8-9/04/2017

Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά «Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ» το Σάββατο και την Κυριακή 8-9/4/2017


Διήμερη Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά «Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ» από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» το Σάββατο του Λαζάρου  8/4/2017 ώρα 9π.μ.-8μ.μ. και Κυριακή των Βαΐων 9/4/2017 ώρα 11π.μ.-8μ.μ.

Η δήμερη Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά «Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ».  Φέτος για την καλύτερη διοργάνωση και τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, η διήμερη Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά «Ω Γλυκύ μου ΄Εαρ» θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ».

Υπέροχα χειροποίητα διακοσμητικά αυγά, ζωγραφισμένα στο χέρι από τους καλλιτέχνες της πόλης μας…

Σ΄ ένα Πασχαλιάτικο σκηνικό θα έχετε τη δυνατότητα να χαρείτε και να διαλέξετε τις Πασχαλιάτικες λαμπάδες σας από μια μεγάλη, πρωτότυπη και αξεπέραστη συλλογή!

Επίσης  θα θαυμάσετε υπέροχα είδη πασχαλιάτικης  διακόσμησης,  συνθέσεις , στεφάνια, λουλούδια, κλπ , θα δείτε τα λευκά χειροποίητα  είδη (πασχαλιάτικα τραπεζομάντηλα!!!  κ.ά.).

Θα απολαύσετε και θα γευθείτε από την ευφάνταση Ρουμελιώτικη παραδοσιακή κουζίνα  μπακαλιάρο σε διάφορες εκδοχές, σουπιές με χόρτα, θαλασσινά, πολλές πίτες, ψωμί ζυμωτό  και μια μεγάλη ποικιλία από κουλουράκια λαμπριάτικα και νηστίσιμα, τσουρέκια, κέικ, χαλβάδες κ.ά.

Σας περιμένουμε όλους με την οικογένειά σας,  τα βαφτιστήρια και τους φίλους σας να έρθετε σ΄αυτή την πανέμορφη πασχαλιάτικη φιλανθρωπική αγορά για να κάνουμε την αλληλεγγύη πράξη και να βοηθήσουμε όλοι μαζί τους σκληρά δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.  «Γιατί κανένας δεν δικαιούται να ευτυχεί μόνος του».
\

www.synstonanthropo.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη