«ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ''ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ'' ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΜΑΡΑΣ 12/12/2017


«ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» Τρίτη 12 Δεκεμβρίου Τρίτη Ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ Ωρα  8π.μ. - 21.00μ.μ.

Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» στο Ξενοδοχείο Σαμαράς από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

 Ένας θεσμός αναλλοίωτος στο πέρασμα δεκατριών   ολόκληρων χρόνων, ένας θεσμός που δίνει ηχηρά μηνύματα φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης χάρη… σε Σας.

   Μέσα σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα διατίθενται προς πώληση χριστουγεννιάτικα στεφάνια, στολίδια, συνθέσεις, διακοσμητικά κ.ά. Θα απολαύσετε την πρόκληση μιας ευφάνταστης ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και δεκάδων γλυκισμάτων σε υπέροχες συσκευασίες καθώς και μια μεγάλη γκάμα αγροτικών προϊόντων και κρασιών με τη δημιουργία και φροντίδα των μελών και φίλων του συλλόγου μας, σχολείων, κοινωνικών δομών κ.ά.  

   Με χαρά θα εξερευνήσετε το μεγάλο γιουσουρούμ που θα στηθεί για σας, καθώς επίσης θα θαυμάσετε τα χειροποίητα εργόχειρα και τις υφασμάτινες δημιουργίες των μελών του Συλλόγου μας.

   Θα βρείτε το υπέροχο γούρι του συλλόγου για το έτος 2018 ευγενική προσφορά του κοσμηματοπωλείου ΚΡΟΝΤΗΡΑ.
Δώρα μεγάλης αξίας θα κληρώνονται καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας στους τυχερούς της τόμπολα, προσφορές των καταστηματαρχών της πόλης μας, ταξίδια σε καταπληκτικoύς  προορισμούς και  ξενοδοχεία καθώς επίσης κοσμήματα, έπιπλα, είδη δώρων, ρούχα, αξεσουάρ κ.ά.  

   Στο τέλος της εκδήλωσης ενώπιον της Συμβολαιογράφου κ. Ελένης Τσιγκόλη και των Μ.Μ.Ε.  θα κληρωθεί ένα αυτοκίνητο OPEL CORSA  5θυρο, 1200c.c.

Λαχνοί θα διατίθενται στον τόπο έκθεσης του αυτοκινήτου, στην πλατεία Πάρκου, στα γραφεία του Συλλόγου μας , στην  ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ  I.K.E. καθώς και στα καταστήματα Παπαδημητρόπουλoς-Οπτικά(Καποδιστρίου)                    

Τιμή λαχνού 5 ευρώ. ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ I.K.E.
Συμπαρασταθείτε με δύναμη ψυχής στο έργο του Συλλόγου και  συνοδοιπορευτείτε  μαζί μας στους στόχους μας!


Δηλώσεις συμμετοχής για την εκδρομή: Γραφεία Συλλόγου: 22310-38539, Μαρία Παναγοπούλου: 6974931895, Λίνα Πετροπούλου 6973533922, Ζωή Ταξίδη 6972282833
Συμπαρασταθείτε με δύναμη ψυχής στο έργο του Συλλόγου και συνοδοιπορευτείτε μαζί μας στους στόχους μας!

Με τιμή,

Το Δ.Σ.

www.synstonanthropo.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη