ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ HANS CHRISTIAN ANDERSEN ''HANSEL & GRETEL'' ΑΠΟ ΤΟ ENGLISH THEATRE CLUB ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ 16/12/2017


Το παραμύθι του Hans Christian Andersen με puppets και θεατρικά παιχνίδια στα Αγγλικά αποκλειστικά για τους μαθητές του ΚΞΓ House of English!!!! 

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά 5-10 ετών αλλά και μεγαλύτερα παιδιά που αγαπούν τον κόσμο των παραμυθιών και θα μπορούν να την παρακολουθήσουν δωρεάν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι μαθητές του σχολείου μας με ειδική πρόσκληση που θα προμηθευτούν από τη Γραμματεία. Κρατήσεις θέσεων καθημερινά 3-8 στη Γραμματεία του σχολείου μας!

ENGLISH THEATRE CLUB Ιnteractive Theatre

Το “Εnglish Theatre Club” είναι αναγνωρισμένος φορέας που ειδικεύεται στο εκπαιδευτικό θέατρο. Σκοπό έχει να προβάλει την Αγγλική Γλώσσα και τον πολιτισμό. Ανεβάζει έργα στα Αγγλικά σε όλη την Ελλάδα, για τους μαθητές όλων των βαθμίδων. Οι ηθοποιοί με την μέθοδο του interactive theatre ενθαρρύνουν το κοινό να πάρει θέση στα δρώμενα. Συγκεκριμένα, οι μαθητές καλούνται να μιλήσουν, να επευφημήσουν να τραγουδήσουν, να χορέψουν ακόμα και να ψηφίσουν. Είναι μια σημαντική θεατρική και εκπαιδευτική εμπειρία.

Hotel Samaras

Αθανασίου Διάκου 14, 35100 Λαμία

www.facebook.com/events/357251761377335

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη