ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ LIVE ΣΤΙΣ ΡΑΧΕΣ 28/07/2018


ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 22.00 
Στο πλαίσιο του NISI Beer Festival, ένα Live με τα Κίτρινα ποδήλατα για μια ολοκληρωμένη φιέστα μπύρας γεμάτη μουσική με άρωμα καλοκαιριού!
Μη χάσετε την πιο «νόστιμη» συναυλία!

Προπώληση στο NISI Πολυχώρος 8€
Τιμή εισιτηρίου στην είσοδο 10€

Το δυναμικό live-rock συγκρότημα, αναλαμβάνει, ως ο κυριότερος εκπρόσωπος της σύγχρονης ελληνικής ροκ σκηνής, να μεταδώσει την ανεξάντλητη ενέργειά του, ενισχύοντας την πεποίθηση πως… «μέσα απ την παρέα που ενώνεται, μέσα απο την μουσική και τα ισχυρά μηνύματά της, μπορούμε όλοι να ανακαλύψουμε μια φωτεινότερη πλευρά του εαυτού μας».

Τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, οι Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς, στην πιο δημιουργική περίοδο της 18ετούς πορείας τους, υπόσχονται ένα εκρηκτικό stage performance και τραγούδια «πίσω απ την βιτρίνα», να μετατρέψουν τις βραδιές μας σε δυνατές συναυλιακές εμπειρίες που θα αναθερμάνουν τις ελπίδες μας για καλύτερες μέρες.

www.facebook.com/events/1724405650940104

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη