Λαμία: Ένταση και βαριές εκφράσεις στην αποχώρηση Τεννέ


Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Μπάμπη Τεννέ στην Λαμία, με τον έμπειρο τεχνικό να έρχεται σε λεκτική αντιπαράθεση με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Εποχή Μάκη Χάβου υπάρχει στην Λαμία από την Τρίτη με την ομάδα της Φθιώτιδας να αντικαθιστά τον Μπάμπη Τεννέ. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Λαμίας αποχώρησε μετά από 2.5 χρόνια και το «αντίο» του σημαδεύτηκε από ένταση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportime», ο 65χρονος προπονητής είχε λεκτική αντιπαράθεση με τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον οποίο αντάλλαξε βαριές κουβέντες καταλογίζοντάς του ραντεβού με τον Χάβο προτού ο ίδιος παραιτηθεί.

Παράλληλα, ένταση υπήρχε και στο τεχνικό επιτελείο ανάμεσα στον Τεννέ και τον προπονητή τερματοφυλάκων Μουντάκη σχετικά με την επιλογή του Μελίσσα αντί του Σαράνοφ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη