Το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των Μαθητών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Λαμίας, Σας εύχεται καλή σχολική χρονιά, υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο σας


ΑΚΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) Φθιώτιδας και ΕΛΜΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των Μαθητών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Λαμίας, Σας εύχεται καλή σχολική χρονιά, υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο σας.

Διαπιστώθηκε πως σήμερα περισσότερο από ποτέ προκύπτει η ανάγκη για κοινή και συντονισμένη δράση Εκπαιδευτικών και Γονιών στην κατεύθυνση της υπεράσπισης και διεκδίκησης του αγαθού της Δημόσιας και Δωρεάν Παιδείας για όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά που βρίσκονται στην χώρα μας. Σε αυτή την πορεία χρειάζεται να αναπτυχθούν πρωτοβουλίες και σε τοπικό επίπεδο μεταξύ Σωματείων Εκπαιδευτικών και Ένωσης Συλλόγων Γονέων.

Δυστυχώς, άλλη μία χρονιά ξεκινά με πολλά προβλήματα σε μεγάλο αριθμό σχολείων του Δήμου μας, με αποκορύφωμα τα Σχολεία της Ειδικής Αγωγής και όχι μόνο.

Για πολλοστή φορά, παρακάμπτονται οι ανάγκες και οι αγωνίες των μαθητών και των οικογενειών τους, σε επίπεδο Δήμου Λαμιέων.

Θεωρώντας πως δεν πρέπει να μπαίνουν φραγμοί στην ολοκληρωμένη μόρφωση των μαθητών, αλλά και στην ασφάλειά τους, που αφορά και όλους τους Εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στο Δημόσιο Ελληνικό Σχολείο,

Σας Παρακαλούμε όπως, το αμέσως επόμενο διάστημα και σε μία από τις Συνεδριάσεις σας, μας καλέσετε για

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ:

-ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ-ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
-ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ
-ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
-ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
- ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.
- ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ & ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ.
- ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ.

Ένωση Συλλόγων Γονέων Λαμίας

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη