Αχάριστοι!


Αχάριστοι!
________________

Η Ελληνική Πολιτεία σας φροντίζει τους Λαμιώτες. Διαχρονικά. Και τί δεν έχει κάνει το Ελληνικό Δημόσιο για εσάς, κι εσείς αχάριστοι όλο παράπονα έχετε.

Χρόνια τώρα σας πήραμε την Ακαδημία για να μην ταλαιπωρείστε με τους απαιτητικούς νέους Δασκάλους, που όλοι ξέρουμε δα πόσο ιδιότροποι είναι. Σας γλυτώσαμε από έναν μπελά.

Μετά, φροντίσαμε την Υγεία σας. Κλείσαμε τα Κέντρα Υγείας για να σωθεί η ζωή σας. Με αυτή την μεγαλοφυή κίνηση, πάτε κατευθείαν Λάρισα και Αθήνα και έχετε καλύτερη περίθαλψη. Κι αυτό το Νοσοκομείο Λαμίας σας το εντάξαμε στην Θεσσαλία για να μην χρειάζεται να ασχολείστε και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Άλλωστε, το ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει δεν το καθορίζουμε εμείς αλλά μια ανώτερη δύναμη, γκρινιάρηδες. Κι έτσι σας εξασφαλίσαμε ηρεμία και ησυχία στον τόπο σας. Ερημιά. Ψυχή ζώσα δεν θα ακούγεται πλέον στα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις σας, για να μην γίνεστε πλεονέκτες και ασχολείστε με τα υλικά αγαθά. Αυτά αφήστε τα για την Αθήνα και τη Λάρισα. Δυστυχισμένοι υλιστές και αχόρταγοι.

Τα Στρατόπεδα σας τα πήραμε για να αναμορφώσουμε τον κοινωνικό ιστό και να μη ζείτε σε μια μιλιταριστική κοινωνία. Έτσι, θα επιτευχθεί πιο αποτελεσματικά ο στόχος της έρημης - ήρεμης πόλης της Λαμίας, ώστε να εξασφαλιστεί η ψυχική σας ανάταση. Καλά τα λένε οι γραφές: "Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι". Κι εμείς σας το εξασφαλίζουμε με άλλη μία επαναστατική μας ενέργεια: θα αδειάσουμε εντελώς τη Λαμία από Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Έτσι θα εξασφαλίσουμε στους πολίτες αυτού του τόπου τη δυνατότητα της πλήρους άγνοιας. Πανεπιστήμια και κουραφέξαλα. Αυτά είναι για τους άτυχους Αθηναίους και Πελοποννήσιους που θα πρέπει να σηκώσουν και αυτό το φορτίο. Εσείς θα ζήσετε μια ήρεμη ζωή χωρίς έγνοιες. Ακόμα και από τα Δημοτικά σας Σχολεία θα φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε. Θα τα φροντίζουν από το Βόλο που είναι και δίπλα και έχει και εμπειρία.

Όλα λυμένα σας τα έχουμε. Κι εσείς αχάριστοι ζητάτε να μορφωθείτε και να προοδεύσετε. Λες και είναι σημαντικές οι Επιχειρήσεις και τα Βιβλία και η Υγεία. Σιγά τον πολυέλαιο. Καμία αξία δεν έχουν αυτά μπροστά στην απόλαυση που παίρνει κανείς από τον ήχο της απόλυτης σιωπής και ερημιάς.
Αχάριστοι.

Παναγιώτης Ιακωβής

Καρδιολόγος - Επεμβατικός Καρδιολόγος - Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών


Πρόεδρος του Πολιτιστικού Επιστημονικού και Φιλοσοφικού Ομίλου Λαμίας "300"

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη