Γρηγορίου σε Λαμία: «Ευχαριστώ, αλλά…»


ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Η Λαμία έκανε διερευνητική κρούση στον Μιχάλη Γρηγορίου, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, με τον Έλληνα τεχνικό ωστόσο να αρνείται ευγενικά.

Στην προσπάθεια τους να βρουν την καλύτερη διάδοχη λύση μετά το «διαζύγιο» με τον Μπάμπη Τεννέ, οι διοικούντες τη Λαμία χτύπησαν την «πόρτα» και του Μιχάλη Γρηγορίου. Απευθύνθηκαν λοιπόν στον έμπειρο τεχνικό, επιδιώκοντας να διερευνήσουν τις προθέσεις του και κατά πόσον θα μπορούσε να υπάρξει διάθεση από την πλευρά του για μια πιθανή συνεργασία.

Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου, έχοντας στο βιογραφικό του δύο διεθνείς συμμετοχές με Ατρόμητο και Πανιώνιο και έχοντας πλέον διαφορετική δυναμική στους πάγκους ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Λαμίας για την προσέγγιση και το ενδιαφέρον, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως πλέον η δική του επαγγελματική στόχευση αφορά είτε συλλόγους του εξωτερικού, είτε συλλόγους εντός Ελλάδας, που διεκδικούν όμως ευρωπαϊκά «εισιτήρια».

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη