Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών: Συγκεντρώνουμε χρήματα για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας


Η Ένωση μας, μαζί με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία Λαμίας και άλλους εθελοντές, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018, φόρεσε τα μπλουζάκια Rachew4Life στον αγώνα δρόμου – περιπάτου 4 χιλιομέτρων, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Wheeling2help σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία. Ο σκοπός είναι ιδιαίτερα σημαντικός, να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να προμηθευτεί το νοσοκομείο Λαμίας, ένα βιντεολαρυγγοσκόπιο για τις ανάγκες του. Το βίντεολαρυγγοσκόπιο είναι ένα ισχυρό και αξιόπιστο εργαλείο για αναισθησιολόγους, χειρούργους και ιατρούς σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Είναι η ιδανική λύση για τη διασωλήνωση ασθενών με δύσκολους αεραγωγούς, καθώς καθιστά ευκολότερη την εύρεση της γλωττίδας, συμβάλλοντας στη σωστή διασωλήνωση.

www.poes.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη