Ένωση Συλλόγων Γονέων Λαμίας: Ο Αγώνας Συνεχίζεται!!!


Ο Αγώνας Συνεχίζεται!!!

Η Τοπική αλλά και Περιφερική Αυτοδιοίκηση κωφεύει για την Τύχη των Σχολείων της Ειδικής Αγωγής Στη Λαμία. Σχολεία που έχουν Υπεροτοπικό χαρακτήρα. 

Το Υπουργείο Παιδείας Εξέδωσε Αποφάσισεις, με ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, όχι γιατί γνώριζε αλλά γιατί έτσι του είπαν να κάνει.

Η Τοπικοί Υπηρεσιακοί Εκπαιδευτικοί αλλά και Συνδικαλιστικοί Εκπαιδευτικοί Παράγοντες ΑΦ' ΕΝΟΣ ΖΥΓΟΥ!!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ο Πρόεδρος της ΔΕΠ, εμμένουν, να δημιουργούν αποθήκες παιδιών και όχι Τάξεις και Σχολεία !!!

Στους διαδρόμους νήπια - έφηβοι και ενήλικες μαθητές και μαθήτριες στοιβάζονται και καλούνται να προσποιηθούν ότι βρίσκονται σε Σχολείο του 2018! «Απαγορεύονται οι απορίες, οι διευκρινήσεις, οι ανθρώπινες στιγμές»!

Οι υπηρετούντες στο Χώρο; Με το κεφάλι στη λαιμητόμο!!!

Οι αρμόδιοι επικαλούνται τον νόμο και γραφειοκρατικές διαδικασίες για να κρύψουν ότι σε βάρος των παιδιών μας θέλουν να εξοικονομήσουν πόρους για τα πανηγύρια τους. Για να κρύψουν ότι στο ζύγι και αυτής της Δημοτικής Αρχής, κυριαρχεί το κέρδος και όχι οι ανάγκες των παιδιών μας.
Προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρόνο και να μας εγκλωβίσουν στη λογική των μειωμένων απαιτήσεων!

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ!!!

Το Δ.Σ. Της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων στο Δήμο Λαμίας!!!

Ένωση Συλλόγων Γονέων Λαμίας

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη