Θέλετε να ανοίξετε Open Mall στη Λαμία??? Μάθετε πως!!!


Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων θα υποβάλλει πρόταση στο πλαίσιο της πρόσκλησης 098 του ΕΠΑΝΕΚ, με τίτλο: "ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ". 

Παρακάτω θα δείτε την Πρόσκληση του ΕΠΑΝΕΚ για τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου όπως αυτή δημοσιεύτηκε, το ενημερωτικό έντυπο του ΕΠΑΝΕΚ καθώς και την παρουσίαση που έγινε στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018.

Επιπλέον, θα δείτε και την δήλωση πρόθεσης συνεργασίας για τη συμμετοχή της επιχείρησης στην υποβολή πρότασης του Δήμου Λαμιέων και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.



Δήλωση ΠΡΟΘΕΣΗΣ Συμμετοχής Επιχείρησης



AKE Δήμου Λαμιέων Σεπτέμβριος 2018



Ενημερωτικό έντυπο για τα Open Mall 




Πρόσκληση για τα Open Mall




 Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν καταθέσει την αίτηση συμμετοχής, μπορούν να υποβάλλουν έντυπα ή ηλεκτρονικά τη δήλωσή τους έως και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 στις εξής διευθύνσεις:

Επιμελητήριο Φθιώτιδας
E-mail: info@fthiotidoscc.gr
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 22112, 22310 21395

Πληροφορίες: 
Χρήστος Σανίδας
Μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου
Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων
                     
Χριστόφορος Παπαβασιλείου
Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας

Δήμος Λαμιέων
E-mail: ake_lamia@lamia-city.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22313 51500
Πληροφορίες: Ιφιγένεια Τζιβελέκα

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη