Όταν η Λαμία αντιμετώπισε τον ΟΦΗ


Στις 6 Μαΐου 2017 η Λαμία αντιμετώπιζε τον ΟΦΗ για την 29η αγωνιστική της Football League (B' Εθνική). Η Λαμία με νίκη επί του ΟΦΗ θα εξασφάλιζε και ''μαθηματικά'' την άνοδο στην Super League (Α' Εθνική). 

Οι φίλαθλοι από νωρίς ετοίμαζαν μια μικρή φιέστα στο κατάμεστο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ. 

Δυστυχώς το παιχνίδι για την ιστορία έληξε ισόπαλο 1-1 χωρίς θέαμα και ουσία. Η Λαμία άνοιξε το σκορ με τον Ντουρμισάι στο 55' ενώ η ισοφάριση από τον ΟΦΗ έγινε στο 75ο λεπτό με τον Βλάνταν "Ντίβατς" Μιλοσάβλιεφ

Ευτυχώς όμως στη συνέχεια η Λαμία πήρε την πολυπόθητη άνοδο στη Super Leaque έχοντας μια από τις καλύτερες ομάδες της Football League καταλαμβάνοντας τη 2 θέση.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Λαμία (Μ. Τεννές): Πίτκας, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης (87′ Καραγιάννης), Βάντερσον, Ντουρμισάι (72′ Αυγενικού), Βαλιός, Όμο, Ρότσα (46′ Ματσούκας), Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Σπυρόπουλος.

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Χαντί (58′ Όγκμποε), Πάγκαλος (58′ Μιλοσάβλιεβ), Μάνος, Βουό.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη