Τριήμερο σεμινάριο παρασκευής πρόσφορου στην ενορία της Αγίας Παρασκευής Λαμίας


    Η Ενορία μας, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της και παράλληλα ικανοποιώντας την επιθυμία πολλών ενοριτών, διοργανώνει τριήμερο σεμινάριο, στο Πνευματικό της κέντρο, με σκοπό να μάθουν οι νεώτεροι τον τρόπο παρασκευής πρόσφορου (λειτουργιάς), που είναι υπόθεση ιερή για κάθε οικογένεια και αξίζει ιδιαίτερης προσοχής.

    Το σεμινάριο πραγματοποιείται με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου, την παρουσία και πνευματική καθοδήγηση των εφημερίων του ναού μας και την πρόθυμη συμβολή του κ. Κων/νου Τσαπάρα, Συν/χου Εκπ/κού και απευθύνεται κυρίως σε νέες, νέους και όχι μόνο, συμπολίτες μας.

      Θα διεξαχθεί στις παρακάτω ημερομηνίες:

    1. Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, ώρα 6:15μμ (θεωρητικό μέρος με προβολή διαφανειών (power-point) όλης της διαδικασίας παρασκευής προζυμιού, αναπιάσματος προζυμιού, προετοιμα-σίας και παρασκευής πρόσφορου).

    2. Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, ώρα 6:15μμ (πρακτικό - βιωματικό μέρος και αφορά την προετοιμασία, ανάπιασμα προζυμιού, ζύμωμα πρόσφορου, ανάλυση και εξήγηση όλων των σταδίων της διαδικασίας).

      3. Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, ώρα 6:15μμ (πρακτική εξάσκηση - ζύμωμα από τους ενδιαφερόμενους, με καθοδήγηση στην όλη διαδικασία της προετοιμασίας και της παρασκευής του πρόσφορου).

www.imfth.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη