Ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρτίνς με Λαμία


Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Λαμία.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε προχθές βράδυ μια τεράστια πρόκριση με την εντυπωσιακή του νίκη επί της Μίλαν, κατόρθωμα που έγινε θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο. Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν να μάθουν πλέον τον αντίπαλο τους στην κλήρωση της Δευτέρας, ωστόσο αύριο υπάρχει παιχνίδι πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό και οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού, είναι υποχρεωμένοι να στρέψουν την προσοχή τους στο ματς με την Λαμία.


Οι πειραιώτες θα φιλοξενήσουν την ομάδα του Μάκη Χάβου στο Καραϊσκάκη, λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο επί των ροσονέρι και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι για τον Ολυμπιακό υπάρχει ένα μόνο αποτέλεσμα, η νίκη.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς θα δείξει στην σημερινή απογευματινή προπόνηση τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα, με τις πληροφορίες πάντως ν’ αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος κόουτς ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στην βασική εντεκάδα της ομάδας του, σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Μίλαν.

Ο Μαρτίνς καταλαβαίνει πολύ καλά ότι οι παίκτες που έπαιξαν εναντίον της Μίλαν έκαναν υπερπροσπάθεια, έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν, για να πετύχουν αυτή την ιστορική πρόκριση. Θέλει λοιπόν ο Πορτογάλος προπονητής να «φρεσκάρει» την ομάδα του και γι’ αυτό τον λόγο σχεδιάζει να κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Αυτό σημαίνει ότι θέση στην αρχική εντεκάδα διεκδικούν Τσιμίκας, Νάτχο, Μπουχαλάκης, αλλά και ο Βασίλης Τοροσίδης ενώ κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο αλλαγής και στο κέντρο της άμυνας, καθώς Σισέ και Βούκοβις παίζουν συνεχόμενα στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Μαρτίνς θα δείξει στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου τα πλάνα του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στην Λαμία και θα μιλήσει στους παίκτες του για το ματς του πρωταθλήματος.

Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό ότι ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά θα ζητήσει από τους ερυθρόλευκους να ξεχάσουν την πρόκριση επί της Μίλαν και να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή και συγκέντρωση στο παιχνίδι με την Λαμία.

www.to10.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη