Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ..............!!! ΑΠΟ - ΦΑΣΙΣΕ με νόμο και κομματική ιδιοτέλεια για την ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ την μόνη περιφέρεια από τις -13 - της επικράτειας να μην έχει δικό της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ με έδρα την Λαμία...!!!


Στερεοελλαδίτες/σες...η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ..............!!! ΑΠΟ - ΦΑΣΙΣΕ με νόμο και κομματική ιδιοτέλεια για την ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ την μόνη περιφέρεια από τις -13 - της επικράτειας να μην έχει δικό της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ με έδρα την Λαμία...!!! 

Δυστυχώς σε αυτό το ολίσθημα ευθύνη ως συμμετέχοντες στην ψήφιση του σχετικού νόμου φέρουν όλοι οι ΣΤΕΡΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ βουλευτές που στηρίζουν την ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ εξουσία σε υπέρμετρο κομματικό βαθμό...μη διαπραγματευόμενοι εντός κομματικών μηχανισμών - κοινοβουλίου...τα συμφέροντα των Π.Ε τους...{ Φθιώτιδας - Βοιωτίας - Ευρυτανίας - Ευβοίας - Φωκίδας...} που καλούνται εκ των θεσμικών ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ βουλευτικών καθηκόντων τους να υποστηρίξουν διακαώς καθώς και οι ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ {όσοι τάχθηκαν στο πλευρό της κυβέρνησης...] Α΄Βαθμού που μέχρι σήμερα με οιονδήποτε τρόπο επέδειξαν ανοχή...βρισκόμενοι ως συνδαιτημόνες συναλλασσόμενοι περιχαρείς...σε εκδηλώσεις δράσεις από κοινού αγνοώντας το πολιτικό ατόπημα που τελείται σε βάρος της ΣΤΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και δη στις δομές της ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...!!! 

Η υποβάθμιση της ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και σε αυτό το επίπεδο...τονίζει την απαξίωση της κεντρικής πολιτικής σκηνής γεγονός που πρέπει οι ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ/ΣΕΣ να το λάβουμε σοβαρά υπ΄ όψιν μας στις προσεχείς πολυεπίπεδες εκλογές...!!! 

Ναι ο ΣΥΡΙΖΑ με τον πιο πολιτικό διαφανή προκλητικό ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ τρόπο στερεί την περιφέρειά μας από ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ /ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...γεγονός που την θέτει αυτομάτως εκτός μιας υγιούς θεμιτής ανταγωνιστικής πανεπιστημιακής παιδαγωγικής προσφοράς τόσο σε Εθνικό όσο και σε Διεθνές επίπεδο...{έρευνα - τεχνολογία - αγορά...!!!} 

Με ποιο άραγε πολιτικό δικαίωμα εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου χάριν της εκλογής σας στο εκλογικό σώμα της περιφέρειάς μας, επιτρέπεται η εκτελεστική εξουσία που στηρίζετε να μας """φτωχαίνει...""" σε θέματα παιδείας,γνωρίζοντας όσο κανείς άλλος ότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ οι έδρες και κατόπιν οι σχολές αυτών κοσμούν ποιοτικά τον τόπο που επιστημονικά δραστηριοποιούνται τόσο σε Εθνικό όσο και σε Διεθνές επίπεδο...!!! 

Γνωρίζουμε όλοι ότι η επιτυχία της ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ στηρίζεται όχι στην ετεροδιοίκηση αλλά στην αυτάρκεια της ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ δομικά οικονομικά διοικητικά...με ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ...!!! 

Δυστυχώς με την κατάργηση του Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...επιβεβαιώνεστε ότι πράττεται τούτο ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ για να """ιδρύσετε...""" κατ΄ εξαίρεση ένα πανεπιστήμιο ετεροδιοίκητο και όχι αυτοδιοίκητο ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...με έδρα την Λαμία...!!! 

Νομοθετείτε την πλήρη αποτυχία...!!!

Γιωργος Γαλανος

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη