Παναθηναϊκός: Χάνει Λαμία ο Μακέντα, «τρέχει» για Αγρίνιο


Χωρίς τον Κίκο Μακέντα θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός στο ματς με τη Λαμία με τον Ιταλό να τρέχει για εκείνο στο Αγρίνιο.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα ο Κίκο Μακέντα έκανε για μία ακόμα μέρα ατομικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι θα μείνει εκτός για το ματς του Κυπέλλου με τη Λαμία. Ο Γιώργος Δώνης δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του από τη στιγμή που έχει χάσει τόσες προπονήσεις και μάλιστα σε έναν δύσκολο λογικά αγωνιστικό χώρο λόγω του καιρού.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Ιταλός θα «τρέξει» για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό, ωστόσο, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες ανάλογα και με το πότε θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη