Κ17: ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΟΚ 0-6


Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υποδομών Κ17 της Super League η ομάδα Κ17 της Λαμίας το μεσημέρι του Σαββάτου 19/1 στο γήπεδο της ΕΠΣΦ, γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ με σκορ 0-6.

Στο 14′ το 0-1 με πλασέ του Τσοπούρογλου, μετά από γύρισμα του Γκορντεζιάνι από αριστερά.

Στο 34΄ σουτ του Λαγωνίδη, ο Μαυράδας διώχνει με τα δάχτυλα τη μπάλα, που χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει κόρνερ, στην εκτέλεση ο Κουλιεράκης έκανε το σουτ και νίκησε τον τερματοφύλακα της Λαμίας για το 0-2.

Στο 38′ το 0-3 όταν ο Γκορντεζιάνι γύρισε με τακουνάκι στον Τσοπούρογλου, αυτός έδωσε την ασίστ στον Αλτιντζή και αυτός με πλασέ από κοντά νίκησε Μαυράδα.

Στο 44΄ το 0-4 όταν ο Τσοπούρογλου πήρε την μπάλα από κεφαλιά πασά συμπαίκτη του και μετά από προσποιήσεις μέσα στην περιοχή, πλάσαρε εύστοχα τον Μαυράδα.

Στο 61′ το 0-5 με τον Κιτζάκη να κάνει συρτή σέντρα σουτ από δεξιά και με την παρέμβαση του Τζόλης η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 79΄ γύρισμα του Γκορντεζιάνι από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Τεμερτζόγλου για το 0-6.

Για τις δυο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Αποστόλης Καραπλής): Μαυράδας, Γιαννακάκος (89΄ Νικολάου), Παλιαλέξης, Γεωργούσης, Σεντής (46΄ Αναγωνστόπουλος), Σπαθούλας, Κωστάκος, Γεμενής (71΄ Τολά), Ματθαίου (89΄ Σταυρομήτρος), Χύσκα (89΄ Μπακοστέργιος).

ΠΑΟΚ (Αλεξης Αλεξιάδης): Μπαλωμένος (46΄ Τσιόπτσης), Κιτζάκης, Θεοδωρίδης, Κουλιεράκης (65΄Κιουρτσίδης), Λαγωνίδης, Καραμπέρης (58΄ Κουίδης), Αλτιντζής, Κουτεντάκης, Γκορντεζιάνι, Τζόλης (63΄ Τεμερτζόγλου), Τσοπούρογλου









www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη