Παναθηναϊκός: Θα πάρει τον 18χρονο Δημήτρη Σερπέζη στη Λαμία


Ο Δημήτρης Σερπέζης θα είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού και κατά 99% στην 18άδα για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης με τη Λαμία.

Τα προβλήματα τραυματισμών και η επιδημία με την ίωση που έπληξε το τριφύλλι αναγκάζουν τον Δώνη και τους συνεργάτες του να πάρουν στην αποστολή και κατά 99% στην 18άδα για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης με τη Λαμία τον 18χρονο (δεν τα έχει κλείσει ακόμα) μεσοεπιθετικό Δημήτρη Σερπεζη.

Ο νεαρός πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί στην αποστολή και για το παιχνίδι κόντρα στην Ιεράπετρα στις αρχές Δεκεμβρίου μαζί με τους Τζαβίδα και Σκεντεράι αλλά φυσικά εκείνο το ματς αναμενόταν αρκετά πιο εύκολο απ' ότι η αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Λαμία.

Ο Δώνης όμως έπρεπε να πάρει έναν μικρό στην αποστολή καθώς δεν έβγαιναν τα... κουκιά. Συγκεκριμένα με βάση τον κανονισμό του Κυπέλλου σε κάθε 18άδα πρέπει να βρίσκονται δυο ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί μετά το 1999 και ο Παναθηναϊκός μετά τους τραυματισμούς και την ίωση που έχει "χτυπήσει" την πρώτη ομάδα είχε μείνει μόλις με δυο παίκτες που είναι γεννημένοι μετά το 1999 διαθέσιμους. Τους Χριστογεώργο και Εμμανουηλίδη οι οποίοι είναι γεννημένοι το 2000.

Τόσο οι Καμπετσής, Σέχου λόγω ίωσης όσο και ο Αποστολάκης λόγω τραυματισμού θα μείνουν εκτός αποστολής και από την Τρίτη έχει ενημερωθεί ο Δημήτρης Σερπέζης πως θα προπονηθεί με την "πρώτη" ομάδα και εν συνεχεία θα ακολουθήσει την αποστολή η οποία θα αναχωρήσει σήμερα (9/1) για τη Λαμία.

Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού λογικά θα βρεθεί και στην 18άδα καθώς δύσκολα ο Δώνης θα αποφασίσει να έχει στον πάγκο τον νεαρό Χριστογεώργο ως δεύτερο γκολκίπερ στον πάγκο, πίσω από τον Διούδη.

Ο Δώνης και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν τον Σερπέζη και στο πρόσφατο οικογενειακό δίτερμα που έγινε την περασμένη Κυριακή όπου αγωνίστηκε μαζί με τους Αθανασακόπουλο και Ζαγαρίτη από την Κ19.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΡΠΕΖΗΣ

Ο Δημήτρης Σερπέζης είναι μέλος της ακαδημίας του Παναθηναϊκού από το 2010 καθώς μέχρι τότε αγωνιζόταν στον Ερμή Ηρακλείου. Η ομάδα του έδωσε ένα φιλικό στην Παιανία, ένας εκ των προπονητών των πράσινων εισηγήθηκε να κάνει δοκιμαστικό και τελικά αποκτήθηκε.

Ο Σερπέζης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο ως "εξάρι" την πρώτη χρονιά που ήταν στο τριφύλλι και εν συνεχεία τη δεύτερη καθιερώθηκε ως φορ και μετά έπαιξε ως δεκάρι. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής είναι αρκετά πολυσύνθετος ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Νοέμβριο του 2017 με διάρκεια έως το 2020.

Ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Σερπέζης

Ημ. Γέννησης: 14 Μαρτίου 2001

Θέση: Μέσος/επιθετικός

Διεθνής: Εθνική Παίδων

Λήξη συμβολαίου: 30/06/2020

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη