Αποδεκατισμένος ο ΠΑΟ στη Λαμία


Ο Γιώργος Δώνης παραμένει στο νοσοκομείο και δύσκολα θα ακολουθήσει την ομάδα του στη Λαμία.

Πιο βαριά από κάθε άλλον χτυπήθηκε ο Γιώργος Δώνης από την ίωση που αποδεκάτισε τον Παναθηναϊκό, λίγο πριν από τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου στη Λαμία. Ο 49χρονος προπονητής είναι ο μόνος που παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο κι αν δεν πάρει εξιτήριο σήμερα, είναι πιθανό να μην ακολουθήσει την αποστολή στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Ο ίδιος, βέβαια, δεν θέλει να χάσει έναν σημαντικό αγώνα και δηλώνει έτοιμος να πάει μόνος του στη Λαμία ακόμα κι αν βγει αύριο από το νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν του αφήνουν και πολλά περιθώρια. Αν υποχωρήσει ο πυρετός και επανακτήσει τις δυνάμεις του, θα πάρει εξιτήριο σήμερα και πιθανώς θα ακολουθήσει την αποστολή. Εάν όχι, δεν πρόκειται να του δώσουν άδεια και την ευθύνη της ομάδας θα την έχει ο συνεργάτης του Μάκης Αγγελίνας, ο οποίος επέβλεψε και τη χθεσινή προπόνηση.

Με ή χωρίς τον Δώνη στον πάγκο του, ο Παναθηναϊκός θα πάει αποδεκατισμένος στη Λαμία. Οι Μπουζούκης, Οικονόμου και Θεοχάρης πήραν χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά δεν ήταν σε θέση να προπονηθούν και λογικά δεν πρόκειται να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Εκτός πλάνων αναμένεται να μείνει και ο Καμπετσής, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες από ίωση και δεν έχει συνέλθει ακόμα, παρότι βγήκε μία ημέρα νωρίτερα από το νοσοκομείο. Εκτός πλάνων είναι και οι Μακέντα, Αλτμαν, που έκαναν ατομικό, και ο Κότσαρης που συνέχισε τη θεραπεία.

Στον αντίποδα, οι Χατζηγιοβάνης, Κάτσε, Τζανδάρης και Χρήστος Δώνης ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα και υπολογίζονται για τον αυριανό αγώνα. Οι «πράσινοι» θα κάνουν σήμερα το πρωί μια τελευταία προπόνηση στο Κορωπί και εν συνεχεία όλοι όσοι είναι στην αποστολή θα μεταβούν οδικώς στη Λαμία. Με βάση τις προβλέψεις της ΕΜΥ, το ταξίδι αναμένεται να γίνει μετ’ εμποδίων λόγω του χιονιά.

www.kathimerini.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη