Παναγιώτης Ιακωβής: Πολλά χρόνια τώρα υποβαθμίσατε την Παιδεία μας


Πολλά χρόνια τώρα υποβαθμίσατε την Παιδεία μας. Θέλατε Σχολεία με κακοπληρωμένους Εκπαιδευτικούς, έρμαια άθλιων Συνδικαλιστών, χωρίς να αξιολογούνται από κανέναν. Δεκαετίες τώρα κουβαλούσατε καραβάνια μεταγραφών και δίνατε ψευτοπτυχία και "μεταπτυχιακά" της συμφοράς σε ανόητους με μόνο προσόν την κομματική πειθαρχία. Πολλά χρόνια τώρα φτιάχνατε "καθηγητές" στα Πανεπιστήμια τους κομματικούς κολλητούς και το σόϊ τους. Είχατε μετατρέψει τα Πανεπιστήμια σε κομματικά και οικογενειακά φέουδα με τους ΔΑΠίτες και τους ΠΑΣΠίτες να περνάνε τα μαθήματα με την κομματική τους ταυτότητα. Δεκαετίες τώρα θεωρούσατε ότι η υποβάθμιση της Παιδείας του Λαού σας βολεύει, αφού θα είναι του χεριού σας. Και διαβάζατε και κάνα βιβλίο του τύπου :

"ο επιτυχημένος μάνατζερ" για ξεκάρφωμα.

Μόνο που υπάρχουν μη ηθελημένες συνέπειες των πράξεών μας. Και όλη αυτή η απαιδευσιά που με τόση κουτοπονηριά καλλιεργήστε, οδήγησε σε καμένους, ψεκασμένους και ανερμάτιστους συνωμοσιολόγους που καταπίνουν αμάσητο κάθε ψεύδος και ελπίδα, χωρίς λογική βάση. Αναρωτιέστε υποκριτικά πώς είναι δυνατόν οι Πολίτες να πιστεύουν σε τόσα εξωφρενικά ψεύδη. Εσείς τους δημιουργήστε αυτούς τους Πολίτες. 

Είναι τα τέρατα της κουτοπονηριάς σας, που σας εκδικούνται.

Και μη νομίζετε ότι τα τέρατα φεύγουν σε λίγο. Ούτε την αρχή δεν είδατε από τα αίσχη που θα προκαλέσει η επί δεκαετίες "παιδεία των κολλητών και των κομματικών".

Να αναμένουμε ανάκαμψη της Πατρίδας από την πρώτη Γενιά που θα λάβει την πρέπουσα Παιδεία. 

Όχι νωρίτερα.

Παναγιώτης Ιακωβής

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη