Οι σκέψεις Δώνη για την ενδεκάδα στη Λαμία


Τα πλάνα του Δώνη για το ματς της Δευτέρας στη Λαμία και οι πιθανές επιλογές του Έλληνα κόουτς των «πρασίνων».

Το τελικό πλάνο για το «διπλό» στη Λαμία διαμορφώνεται στο μυαλό του Γιώργου Δώνη. Δύο ημέρες πριν από το σημαντικό για τον Παναθηναϊκό ματς πρωταθλήματος, ο Έλληνας τεχνικός επεξεργάζεται την τακτική αντιμετώπιση της νέας «πράσινης» πρόκλησης, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει τη χρησιμοποίηση ενός, ή και δύο φορ στην ενδεκάδα.

Ο Σωκράτης Διούδης παραμένει ως επιλογή κάτω από τα γκολπόστ, με τον Κολοβέτσιο (που προπονήθηκε χθες) και τον Μαυρομμάτη να είναι δίδυμο στόπερ, τον Γιόχανσον στο δεξί άκρο και τον Χατζηθεοδωρίδη (ή τον Οικονόμου) στο αριστερό, δεδομένης της απουσίας Ινσούα.

Στον άξονα αναμένεται να τοποθετηθούν οι Κάτσε (έβγαλε τη χθεσινή προπόνηση) και Τζανδάρης, με τον Χατζηγιοβάνη, Μουνιέ και Μπουζούκη να αποτελούν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του Μακέντα. Σε περίπτωση που επιλεγούν δύο επιθετικοί, ο Βέργος θα πλαισιώσει τον Ιταλό ποδοσφαιριστή, παίρνοντας τη θέση του Μουνιέ.

panathinaikos24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη