Κάποια στιγμή και η Λαμία πρέπει να αποκτήσει ανάλογη ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ


Μια αυτοδιοικητική δράση η οποία αποδίδει πολλά κοινωνικά οφέλη στην τοπική κοινωνία...όπως: κυκλοφοριακή συνείδηση - εύκολη οικονομική μετακίνηση - καθημερινή άθληση άσκηση με αντισταθμιστικά οφέλη στην υγεία - ατομική ομαδική ψυχαγωγία βάζοντας το ποδήλατο στην ζωή μας...!!! 

Εδώ αξίζει να πούμε ότι και  σε συνδυασμό με ένα άρτιο οργανωμένο Ευρωπαϊκό σύστημα μαζικής μεταφοράς πολιτών στον ιστό της πόλης {για μετακινήσεις εντός και εκτός αυτής..}θα μπορούσαμε ΑΣΦΑΛΩΣ να πετύχουμε στόχους - σχέδια ελαχιστοποίησης μετακίνησης ιδιωτικών οχημάτων που επιβαρύνουν περιβαλλοντολογικά...ρυπογόνα την πόλη μας...!!! 

Κάποια στιγμή και η Λαμία πρέπει να αποκτήσει ανάλογη ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ προς όφελος της καθημερινότητας και της υγείας του ΣΥΝ δημότη μας...!!! 

Έχουμε ήδη αργήσει...!!! (https://www.iefimerida.gr/news/471490/pos-i-karditsa-egine-amsterntam-kykloforoyn-stin-poli-20000-podilata?fbclid=IwAR2E7lrvc0I9rtd4yc1S4VSUngx4fMigyR7FAWaXKpH_pu8nK6FF2_t8DFE)

Γιωργος Γαλανος

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη