Η ματιά του ΠΑΣ Λαμία για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό 3-3


Στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας, το απόγευμα της Τετάρτης 6/2  στο βροχερό ΔΑΚ, σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, Λαμία και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3 προσφέροντας γκολ και θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.

Η Λαμία άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ του Τσούκαλου. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 9΄ με τον Ντίας. Στο 31΄ πάλι η Λαμία πήρε το προβάδισμα με αυτογκόλ του Μπουχαλάκη ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 51′  ο Ολυμπιακός θα ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Σολδάνο και μάλιστα στο 61′  θα πάρει το προβάδισμα με τον Χασάν για το 2-3. Στο 62′ γκολ για το συγκρότημα του Μάκη Χάβου με σκόρερ και πάλι τον Νίκο Τσούκαλο για το τελικό 3-3.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Ασίγκμπα (46′ Βασιλαντωνόπουλος), Βάντερσον, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Μπουλούλης, Σκόνδρας, Ασούμπρε, Τομάς (67′ Μπερτόλιο), Πίτι, Τσούκαλος (72′ Καραμάνος).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Μεριά, Μιράντα, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ντίας (73′ Κούτρης), Σολδάνο (90′ Βοΐλης), Χασάν (66′ Γκερέρο).




Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη