Πήρε ένα βαθμό, «φωνάζει» για δύο ακόμη η Λαμία


Τέσσερα παιχνίδια, ένα μόλις γκολ, αυτό που είχε πετύχει πέρυσι ο Μεχία στην εκτός έδρας νίκη της ακριτικής ομάδας. Ξάνθη και Λαμία επιβεβαίωσαν στα Πηγάδια ότι οι μεταξύ τους αναμετρήσεις δεν προσφέρονται για... σκορ και θέαμα.

Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι η ομάδα της Φθιώτιδας πέτυχε ένα κανονικό γκολ που της ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Μόλις στο 30ό δευτερόλεπτο ο Τομάς πέρασε κάθετη πάσα στον Τσούκαλο που πλάσαρε εύστοχα, όμως ο διαιτητής Λάμπρου και ο δεύτερος βοηθός Γιαννίκος είχαν διαφορετική άποψη και οδήγησαν τη Λαμία στην έκδοση ανακοίνωσης («Κρίμα! Πάλι ανθρώπινο λάθος!»).

Στο πρώτο μέρος δημιουργήθηκαν φάσεις εκατέρωθεν. Στο 17΄ ο Λισγάρας με κεφαλιά, στο 22΄ και στο 24΄ ο Μπαριέντος και ο Καντά με σουτ για την Ξάνθη.

Από πλευράς Λαμίας στο 38΄ ο Τσούκαλος, μετά από ασίστ του Μπερτόλιο, βγήκε στο τετ α τετ, όμως ο Ζίβκοβιτς τον σταμάτησε.

Αντί να «ανοίξει» το ματς έγινε πιο «σφιχτό» στο δεύτερο μέρος. Ο Μελίσσας ήταν εκεί όταν χρειάστηκε, ενώ η ομάδα του Χάβου έψαξε και πάλι τις αντεπιθέσεις, με κύριο εκφραστή τον Επστάιν, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για το μαρκάρισμα του Λισγάρα, λίγο έξω από την περιοχή του Ζίβκοβιτς, στο 86΄.

Στο διά ταύτα, η Λαμία πήρε έναν σημαντικό βαθμό για την παραμονή της επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική άνοδό της μέσα στο 2019, ενώ η Ξάνθη βάζει φρένο στην προσπάθειά της να βγει στην Ευρώπη.

  • Ξάνθη (Μ. Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάτσεβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος (46΄ Τζουρίτσκοβιτς), Αλμέιδα, Σαρπόνγκ (71΄ Αμορίμ), Λισγάρας, Καμαρά, Καντά (61΄ Μπρίτο), Κάστρο, Μπαξεβανίδης.
  • Λαμία (Μ. Χάβος): Μελίσσας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Μπερτόγλιο (88΄ Μπουλούλης), Καραμάνος, Τομάς (61΄ Επστάιν), Δημούτσος, Σκόνδρας, Βάντερσον, Τσούκαλος (70΄ Ασούμπρε).
  • Σκόρερ: -
  • Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας).
  • Κίτρινη: 63΄ Μπαξεβανίδης, 67΄ Τζουρίτσκοβιτς - 67΄ Σκόνδρας, 90+1΄ Μελίσσας.
  • Κόκκινη: -

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη