Αλέξανδρος Διαμαντάρας: Επιτέλους η πολιτεία πρέπει να επενδύσει στο χώρο των Θερμοπυλών


ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ....ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΧΩΡΟ

Επιτέλους η πολιτεία πρέπει να επενδύσει στο χώρο των Θερμοπυλών με μια ανάδειξη του Ιστορικού και Ιαματικού χώρου ,,,,Ειναι ντροπή στη μνήμη των αιωνίων 300 ων η σημερινή κατάσταση του μνημείου.

Οπως η Ολυμπία ,οι Δελφοι ,η Βεργίνα ,,,,Επιτέλους με στόχο το 2020 και τα 2.500 χρόνια απο την μάχη ορόσημο ,να έχουμε ξεκινήσει κατι μεγάλο και Εμβληματικό αντάξιο των 300 ων.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ...ΜΟΥΣΕΙΟ ..που θα αποτελούσε προτεραιότητα επίσκεψης για εκατομμύρια τουρίστες .

Παράλληλα η αξιοποιήση των Ιαματικών νερών που θα πρέπει να είναι προσβάσιμα για χιλιάδες κόσμου και αυτό θα αποτελέσει μήνυμα εκατοντάδων μικρών και μεγάλων ιδιωτικών επενδύσεων σε όλη την πέριξ περιοχή .

Αυτό θα δώσει ανάπτυξη στην περιοχή και οχι μια επένδυση απο ένα επενδυτή που θα ειναι και εκμεταλλευτής του ιαματικού νερού.



Alexandros Diamantaras

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη