Η περιφέρεια... πάει στη Λαμία


Όλες οι νίκες της έχουν επιτευχθεί μακριά από Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε τη Δευτέρα (18/2) η Λαμία στο «Γεντί Κουλέ» και έφυγε νικήτρια με το επιβλητικό 3-1 που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη της παραμονής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν μόλις 4η εκτός έδρας νίκη της ομάδας της Φθιώτιδας στην ιστορία της στη Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας, μοιάζει πολύ με την πρώτη. Τον Σεπτέμβριο του 2017 η Λαμία είχε προηγηθεί πάλι με 3-0, αυτή τη φορά στην Τρίπολη και πήρε τελικά και τότε το «τρίποντο» με 3-1.

Επίσης, το ενδιαφέρον είναι ότι και οι τέσσερις νίκες έχουν επιτευχθεί σε έδρες της περιφέρειας, με Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά, ΑΕΛ και ΟΦΗ. Και στις τέσσερις περιπτώσεις δέχτηκε γκολ, αφού οι δύο νίκες είναι με 3-1 και οι άλλες δύο με 2-1.

Επίσης, η Λαμία είχε να σκοράρει εκτός έδρας από τις 20 Οκτωβρίου, όταν πέτυχε στη Λάρισα την πρώτη της φετινή εκτός έδρας νίκη. Έκτοτε δεν είχε σκοράρει σε έξι σερί εξόδους της...

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη