Ο δρόμος για την Τούμπα περνάει από τη Λαμία


Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τις ιδιαιτερότητες της τελευταίας αγωνιστικής υποχρέωσης του Ολυμπιακού πριν από το ντέρμπι της Τούμπας.

Δύο – δύο προετοιμάζει τους αγώνες ο Πέδρο Μαρτίνς. Σαφώς και για τον Πορτογάλο τεχνικό προέχει η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση. Ωστόσο, δεν βγάζει από το κάδρο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού το συνολικό πρόγραμμα. Υπολογίζει, ζυγίζει, εμπιστεύεται το σύνολο των ποδοσφαιριστών του και πράττει ανάλογα. 

Έτσι, γινόμαστε μάρτυρες εκτεταμένου rotation, ακόμη και του απόλυτου, με ένδεκα αλλαγές από ματς σε ματς. Το έπραξε στο Μιλάνο, στον αγώνα με την Μίλαν όταν και άλλαξε όλη την ενδεκάδα σε σχέση με το αρχικό σχήμα του προηγούμενου ματς πρωταθλήματος.

Τώρα, το πρόγραμμα έχει τον πρώτο προημιτελικό με τη Λαμία και το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας. Με βάση τις αποφάσεις του για την αποστολή, δεν αποκλείεται να γίνουμε ξανά μάρτυρες του απόλυτου rotation.

Οι Σα, Τοροσίδης, Βούκοβιτς, Νάτχο, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε και Γκιλιέρμε έχουν μείνει στον Πειραιά, καθώς προορίζονται για το αρχικό σχήμα του τελικού πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Από ‘κει και πέρα, οι Κούτρης και Σισέ έχουν ταξιδέψει στη Φθιώτιδα, αλλά λογικά θα μείνουν στον πάγκο, αφού και οι δύο θα παίξουν από την αρχή στην Τούμπα. 

Οσο για τη γραμμή κρούσης, εκεί οι λύσεις είναι 2+1. Οι Γκερέρο και Χασάν αγωνίστηκαν από την αρχή κόντρα στον Πανιώνιο και «φλερτάρουν» τη θέση του φορ του ντέρμπι. Ο δε Σολδάνο δεν αποκλείεται να βρεθεί στην ενδεκάδα του προημιτελικού με τη Λαμία.

Και κάπως έτσι ο Μαρτίνς θα προφυλάξει την ομάδα που σκοπεύει να παρατάξει κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Επειδή, λοιπόν, ο δρόμος για την Τούμπα περνάει από τη Λαμία, ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να είναι ξεκούραστοι όσοι θα αγωνιστούν από την αρχή την Κυριακή.

Τούτο δε σημαίνει πως δεν τον ενδιαφέρει το κύπελλο. Κάθε άλλο... Ο τρόπος που προσεγγίζει τις δύο επόμενες υποχρεώσεις, είναι ξανά η καλύτερη απόδειξη πως υπολογίζει το σύνολο των ποδοσφαιριστών του. 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη