Επίσκεψη της υποψήφιας Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κατερίνας Μπατζελή στη Βόρειο Εύβοια και ανακοίνωση νέων Υποψηφιοτήτων με την Παράταξη "πατρίδα μας η Στερεά"


Νέες υποψηφιότητες στο συνδυασμό της Κατερίνας Μπατζελή

Τη Βόρεια Εύβοια επισκέφτηκε η Κατερίνα Μπατζελή, τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, όπου συναντήθηκε με τους Δημάρχους των Δήμων Ιστιαίας- Αιδηψού, κα Ελένη Ευσταθίου, Μαντουδίου – Λίμνης –Αγίας Άννας, κ. Χρήστο Καλυβιώτη και Δυρφύων –Μεσσαπίων, κ. Γεώργιο Ψαθά καθώς και με τοπικούς και συνεταιριστικούς φορείς.

Η επικεφαλής της παράταξης «πατρίδα μας η Στερεά», την πρώτη ημέρα της περιοδείας της, πραγματοποίησε ομιλία στην Ιστιαία, στο πλαίσιο της οποίας ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των κ.κ. Γεωργίας Κατσαρή, εκπαιδευτικού από τη Χαλκίδα, Στέλλας Κωστόγλου, οικονομολόγου από την Αρτάκη και Αννέτας Νικολάου, ελεύθερης επαγγελματία από το Μαντούδι.

Η κα Μπατζελή κατά τη διάρκεια των συναντήσεών της επεσήμανε, πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μείνει κανένα πρόγραμμα επενδυτικό ή αναπτυξιακό χωρίς αξιοποίηση, και αυτό προϋποθέτει επίγνωση των ενδοπεριφερειακών αντιθέσεων και ικανότητα σύνθεσης χωρίς αποκλεισμούς και συμψηφισμούς σημειώνοντας, ότι η παράταξή της αποτελεί, «επιλογή με άποψη και σχέδιο. Πολιτική με γνώση και ευαισθησία».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην πορεία υλοποίησης των ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας τονίζοντας ότι το 1/3 των έργων έρχονται από την προηγούμενη προγραμματική περίοδο, ενώ τα 36,4 εκ. € έχουν εκταμιευθεί αντιστοιχούν στο 17% των διαθέσιμων πόρων.

Επίσης, η υποψήφια Περιφερειάρχης, παρουσίασε το σχέδιο του συνδυασμού της για την Εύβοια, το οποίο στοχεύει στην παραγωγική ανασυγκρότηση, στην προώθηση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας καθώς και στην ποιότητα των υποδομών και των δικτύων, στον Τομέα των υποδομών – οδικού δικτύου, της Οδικής Ασφάλειας, της Γαλάζιας Ανάπτυξης, της αγροτικής παραγωγής, των αρδευτικών δικτύων ,της Τουριστικής και της Πολιτιστικής Ανάπτυξης.


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη